Recente opdrachten /blog


De Gouden Nacht - oktober '19

Op zaterdag 26 oktober vond de eerste editie van 'de Gouden Nacht' in medemblik plaats. Deze nacht zat vol met eeuwen oude verhalen en geweldige optredens van verschillende figuren uit de gouden eeuw. Van schilders tot een harpiste, je kon het allemaal vinden op deze avond in Medemblik. 

 

Het was erg interessant om dit allemaal te mogen mee maken op één avond, zo veel informatie over vroeger op een leuke manier over gebracht naar het publiek, zo was de geschiedenis les vroeger leuker geweest ;).  


Tent op de Haven 2019 - augustus '19

Van 23 tot en met 26 augustus stond ik voor het 4e jaar op een rij bij de Tent op de Haven in Den Oever tijdens de Flora -& visserijdagen.

 

Zoals elk jaar was het weer dik feest! De vissermannen die van zee komen om vier dagen te feesten en helemaal los te gaan. Niet alleen voor diegene is de Tent op de Haven, maar ook voor de inwoners van Den Oever en omstreken zelf. Het blijft een feest apart en het is elk jaar weer enorm gezellig! Met een diverse lijst aan artiesten en activiteiten is er altijd wel wat te doen. Vorige jaren heb ik altijd een video gemaakt van het feest, dit jaar heb ik gefotografeerd. Heb nu meer kunnen mee maken van wat de Tent op de Haven nou inhoudt. Éen en al gekkigheid

Ik heb weer genoten dit jaar, tot volgend jaar! 


Kermis bij de Buren - augustus '19

Vanaf 8 augustus tot de 12e stond ik met mijn camera op de kermis in Wieringerwerf bij onze lokale kroeg, Welkom bij de Buren. 


Dit is al de tweede keer op een rij dat ik in de kermis tent sta en het is altijd weer anders, maar even gezellig. Ik geniet altijd enorm als ik zie hoe blij ik mensen kan maken met mijn foto's van hun leuke avond. 

 

Ik doe wel vaker klussen bij de Buren en ik kan geen genoeg krijgen van Martine (de eigenaresse). Ze is altijd zó enorm enthousiast over alles en zo dankbaar als ik weer een avond heb staan klikken, dat je met oprecht een fijn gevoel naar huis kan gaan en met liefde de klus wil afronden. Zo hoort het!