Wie ben ik?

Ik ben Jeff Hofstede, aangenaam! Ik ben een all-round fotograaf onder de naam Pulse Visuals. Ik ben voornamelijk te vinden op (muziek) evenementen, bij bedrijven de content bank aan het aanvullen, bruiloft feesten en wat eigenlijk niet? Ik ben heel divers en kan vaak niet kiezen wat ik nou eigenlijk leuker vind, dus dan maar alles! 

Hoe ben ik begonnen?
Vanuit het skaten ben ik begonnen met de camera oppakken, onze tricks willen vast leggen en dat weer op sociale media kunnen delen. Mijn vader was al een enorme fanaat van camera's en alles eromheen, dus ik had al een goede basis. Vanuit hier ben ik enorm gepassioneerd geworden over het vast leggen van beelden, bewegend (video) of stilstaande beelden (foto), dit zorgde ervoor dat ik steeds meer wilde uit mijn camera, steeds betere kwaliteit en uitgebreidere montages / bewerkingen. 
Een paar jaar later en ik ben deze passie zeker niet verloren, maar is het alleen maar meer geworden. De wereld van audiovisueel is voor mij open gegaan en ik heb nog zoveel meer aspecten aan, wat nu, het vak is kunnen ontdekken. Waaronder evenementen, waar je een enorm grote (tot hele kleine maar intieme) producties kunt vast leggen, het publiek wat er op af komt die de tijd van hun leven hebben, om dat te kunnen vast leggen is voor mij nog steeds onwerkelijk.
Maar daar naast, om bedrijven hun sociale media / website te kunnen vullen met mijn content is een hele andere beleving, hoe je kan zien dat mijn beelden hun kunnen helpen met het groeien van het bedrijf, daar doe ik het allemaal voor, groot of klein-schalig. 

Vanwaar de naam Pulse Visuals?
Ik zou liegen als de naam vanaf het begin een enorm diepe betekenis had, totaal het tegenover gestelde. In mijn toenmalige kamer, die volgebouwd was met apparatuur en een bureau, moest ik een naam verzinnen. Pulse Visuals was iets wat in mijn hoofd opkwam en dat klonk wel leuk, dus ben ik bij gebleven! 
Na jaren, heeft de naam voor mij wel echt een betekenis gekregen: Hart voor het ambacht dat visuals is en heel hard moeten werken voor je doelen. Mijn hart klopt sneller als ik denk aan mijn toekomst in deze sector en ik kan niet wachten om hier nog verder in te leren en ervaren. Sinds 2016 ben ik gestart en ik zou voor geen goud anders willen.

Mijn opdrachtgevers